Robatori

Detenen in fraganti un home a Sitges per robar en una empresa de Sitges

Els agents van localitzar el lladre, amb cinc antecedents policials anteriors, amagat en el fals sostre d’un passadís, a la zona d’oficines de l’empresa

Redacció Sitges 29-01-2021 19:13 Lectures 3141
Detenen in fraganti un home a Sitges per robar en una empresa de Sitges. Mossos d'Esquadra

Detenen in fraganti un home a Sitges per robar en una empresa de Sitges. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sitges van detenir, el dilluns 25 de gener, un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Font de la Pólvora, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a una empresa de Sitges.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 21 hores, quan els agents van ser alertats que havia saltat l’alarma de robatori, a la zona d’oficines, d’una empresa del municipi de Sitges i que probablement l’autor continuava al seu interior.

Immediatament, els agents es van adreçar al lloc i van observar que el vidre de la porta d’entrada a l’establiment estava trencat i amb restes de sang.

Els agents van fer una recerca minuciosa per tots els recons de l’empresa fins que, 30 minuts més tard, en una zona sense il·luminació, un dels agents va observar en el fals sostre d’un passadís i al damunt d’uns tubs d’aigua, la silueta d’un home estirat.

L’home, que en un primer moment no va atendre el requeriment dels agents per a que baixés del lloc, va necessitar la presència del Sistema d’Emergències Mèdiques per a la cura de les ferides provocades pel vidre trencat.

L’arrestat, amb cinc antecedents anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detenen in fraganti un home a Sitges per robar en una empresa de Sitges Detenen in fraganti un home a Sitges per robar en una empresa de Sitges
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No