Robatori

Uns lladres roben en una botiga de roba de Sitges encastant un vehicle a l’aparador

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al carrer de Sant Francesc. Policia Local i Mossos d’Esquadra han perseguit els lladres, però finalment no se’ls ha pogut detenir

Redacció Sitges 05-02-2021 12:31 Lectures 3566
Uns lladres roben en una botiga de roba de Sitges encastant un vehicle a l’aparador. Ajuntament de Sitges

Uns lladres roben en una botiga de roba de Sitges encastant un vehicle a l’aparador. Ajuntament de Sitges

Uns lladres han protagonitzat, a quarts de 3 d’aquesta matinada, un robatori en una botiga de roba del carrer de Sant Francesc de Sitges, mitjançant el mètode d’encastar un cotxe contra l’aparador.

El veïnat ha alertat la Policia local pels forts cops que han sentit i s’han detectat persones corrents en direcció al Cap de la Vila i un cotxe model Seat León de color groc que fugia a gran velocitat. La Policia local ha iniciat la recerca i una patrulla ha  localitzat el cotxe descrit a la Bòbila, accedint a la C-32 direcció Barcelona. De forma paral·lela, s’ha avisat la patrulla que estava a la zona de Les Botigues per identificar la matrícula del vehicle, cosa que ha resultat impossible perquè el vehicle dels lladres anava sense llums i a gran velocitat. 

Un cop els delinqüents han sortit del terme municipal de Sitges, els Mossos d’Esquadra han mobilitzat agents d’altres poblacions per continuar amb el seguiment.

Precisament, els Mossos d’Esquadra han confirmat a la Policia local que el vehicle implicat en el robatori coincideix amb un robat a Barcelona, la tarda d’ahir mateix.

Dels agents que han participat en l’operatiu, una patrulla s’han quedat a la botiga del carrer de Sant Francesc, fins que a 3/4 de 3 ha arribat el responsable de l’establiment i ha notificat als agents que interposaria la denúncia per robatori davant dels Mossos d’Esquadra.  

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No