Territori privat

El servei de Joventut de Sant Pere de Ribes estrena un espai d’informació i assessorament sobre sexualitat

Les persones usuàries podran fer consultes sobre salut sexual de manera individualitzada i confidencial

Redacció Sant Pere de Ribes 15-02-2021 17:34 Lectures 1519
El servei de Joventut de Sant Pere de Ribes estrena un espai d’informació i assessorament sobre sexualitat. Ajt Sant Pere de Ribes

El servei de Joventut de Sant Pere de Ribes estrena un espai d’informació i assessorament sobre sexualitat. Ajt Sant Pere de Ribes

El jovent de Sant Pere de Ribes disposarà a partir d’aquest mes de febrer d’un nou espai d’informació i assessoria sobre sexualitat i afectivitat. El nou servei, anomenat Territori Privat, permetrà a les persones usuàries fer consultes sobre salut sexual de manera individualitzada i confidencial, bé sigui a través de trobades presencials, a l’Espai Jove de Ribes i a la Sala Urà del Centre Cívic L’Espai de Les Roquetes, o mitjançant consultes telefòniques a través de Whatsapp.

Les trobades, que es faran sempre de 17h a 20h, s’hauran de reservar mitjançant cita prèvia a l’Espai Jove (610 32 39 39 - @espaijovederibes). El servei estarà actiu a l’Espai Jove els divendres 26 de febrer, 12 de març, 16 d’abril, 14 de maig i 11 de juny, i a la Sala Urà del Centre Cívic L’Espai els dilluns 15 de març, 17 de maig i 7 de juny. Les consultes telefòniques s’han d’adreçar a Laura (678 78 02 51 - @territoriprivat).

L’espai Territori Privat té els següents objectius:

-Promoure les relacions afectives i el diàleg entre persones basat en el respecte, el reconeixement de l’autonomia i la cura de l’altre.
-Identificar els valors, les actituds i els comportaments que possibiliten models de relació igualitaris.
-Desenvolupar un treball d’educació per la salut amb joves del municipi.
-Informar, orientar i assessorar els joves de la comarca en temes de sexualitat, afectivitat, contracepció i prevenció de les infeccions de transmissió sexual (ITS) i la SIDA, oferint un espai d’atenció individualitzada.

Una acció contemplada en el Pla Local de Joventut 2018/2022

La iniciativa, posada en marxa pel Servei de Joventut i Salut, és una de les accions contemplades en el Pla Local de Joventut 2018/2022. La Fundació IRES, especialitzada en l’atenció integral a les famílies, és l’encarregada de gestionar i atendre les consultes de les persones usuàries. Aquesta entitat ja ha treballat a Sant Pere de Ribes, portant a terme tallers grupals d’afectivitat i sexualitat adreçats a l’alumnat d’alguns instituts del municipi.

L’espai Territori Obert és la segona de les accions contemplades en el Pla Local de Joventut 2018/2022 que es posa en marxa en el que portem d'any. Recentment, s’ha endegat el projecte Medi Obert, a través del qual un equip de professionals de la intervenció social busca conèixer les inquietuds i necessitats del jovent de Sant Pere de Ribes a partir del contacte directe amb el col·lectiu en els seus espais i punts de trobada habituals. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No