Protestes

Es presenta de forma voluntaria a la policia l'autor de l'atropellament d'un manifestant a Cubelles

L'home al·lega que membres de la protesta l'havien ferit lleument, mentre els Mossos d'Esquadra ho investiguen

ACN/ Gemma Sánchez Cubelles 22-02-2021 10:37 Lectures 3855

Aquest cap de setmana s'ha presentat voluntàriament a la Policia Local de Cubelles l'autor de l'atropellament que va haver dissabte al municipi durant una manifestació en defensa de Pablo Hasél. L'home conduïa un cotxe i va passar per damunt la cama d'un manifestant que tallava el trànsit a la carretera C-31. Hores després dels fets, el conductor es va desplaçar a la comissaria per donar la seva versió, segons ha pogut saber l'ACN. Davant la policia, va al·legar que els manifestants se li havien encarat, provocant-li lesions lleus. L'home va assegurar que va fugir per evitar que l'enfrontament anés a més, i va ser aleshores quan va haver l'atropellament. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

A les imatges enregistrades per un testimoni, en el moment que el conductor accelera hi ha un manifestant que queda damunt del capó del cotxe. Al cap de pocs segons, el participant a la protesta cau al terra i el vehicle li passa damunt la cama. Durant la fugida, el conductor circula a gran velocitat i avança un vehicle temeràriament en un dels accessos a Cubelles. Mentrestant, la víctima va ser traslladada a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes, pendent d'una operació.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació d'ofici per esclarir els fets. Després de la presentació voluntària del conductor davant la Policia Local, els Mossos el consideren plenament identificat i preveuen citar-lo per prendre-li declaració formal properament. També són a l'espera de prendre declaració a la víctima i als testimonis dels fets.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No