Estat d'alarma

La policia local de Sitges denuncia 35 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19

Dissabte van fer un dispositiu especial per evitar una macro festa que havia estat anunciada en una casa ubicada a l'urbanització de Can Girona

Redacció Sitges 22-02-2021 12:09 Lectures 1590
La policia local de Sitges denuncia 35 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19. Ajuntament de Sitges

La policia local de Sitges denuncia 35 casos per incompliment de la normativa antiCOVID19. Ajuntament de Sitges

La Policia Local va denunciar, dissabte a la nit, 14 casos d’incompliment amb la normativa contra la COVID19, en l’única franja horària de tota la setmana on es va detectar una xifra notable de casos d’aquest tipus. El mateix dissabte, però, ja s’havien denunciat 5 casos a la tarda i 2 al matí, arribant a la xifra de les 21 sancions. Per contra, la resta de dies de la setmana van tenir unes incidències molt menors.

Dilluns de la setmana passada no es va registrar cap cas relatiu a normatives contra la COVID19 i el dimarts i el dimecres van tenir 1 cas per dia. El dijous es van haver d’interposar 5 sancions, totes en la franja nocturna. El divendres, la xifra va créixer fins a les 6 denúncies, 4 també a la nit i 2 a la tarda. Finalment, el diumenge també va tenir una sola denúncia, novament a la nit.

La franja on es detecten més incompliments amb la normativa contra la COVID19 és la nocturna, amb 26 casos aquesta setmana. Segueixen 7 incidències a la tarda i només 2 en horari matinal.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el comarcal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.

Dispositiu especial dissabte

Després de rebre l'avís d'una macro festa en una casa ubicada a l'urbanització de Can Girona, la Policia Local de Sitges va habilitar dissabte un dispositiu especial amb controls a l'entrada de la zona. Aquests controls van evitar l'arribada de més persones a la convocatòria. Com a resultat de l'operatiu, es van denunciar dues persones per no respectar mobilitat comarcal, una alcoholèmia positiva i també es va denunciar l'organitzador.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No