Solidaritat

Veïns de Torrelles de Foix organitzen un micromecenatge per a comprar una cadira d'escala per a una malalta d'ELA

La Cristina té 68 anys i el pressupost d'una cadira per pujar les escales és de 7.400 euros, una xifra que els seus veïns esperen aconseguir gràcies a una campanya de recaptació de diners

Veïns de Torrelles de Foix organitzen un micromecenatge per a comprar una cadira d'escala per a una malalta d'ELA. EIX

Veïns de Torrelles de Foix organitzen un micromecenatge per a comprar una cadira d'escala per a una malalta d'ELA. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Cristina té 68 anys i va ser diagnosticada d'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) al maig de 2019. Els seus veïns de Torrelles de Foix han organitzat un micromecenatge per a comprar-li una cadira d'escala: “Dia a dia intenta lluitar contra aquesta malaltia que en molt poc temps s'ha emportat tota la seva autonomia”, explica Formiga Karina Quartim, organitzadora del micromecenatge en GoFundMe.

Actualment ella viu en el pis de la seva filla que és un primer sense ascensor, i “necessita ajuda per a poder instal·lar aquesta cadira per a poder baixar i pujar les escales que li separen de l'aire lliure”, compten en l'esdeveniment. “Cada dia que passa és és tota una eternitat per a ella ja que no pot sortir de casa i quan ha d'anar al metge han d'ajudar-la persones amb bona voluntat... pel mateix, necessitem la teva ajuda”, finalitzen els organitzadors.

Cristina intenta cada dia lluitar contra aquesta malaltia que en molt poc temps se li ha portat tota la seva autonomia. Quan ha d'anar al metge han d'ajudar-la persones amb bona voluntat per a poder baixar i pujar. El pressupost d'una cadira per a les escales és 7.400 euros.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local