Estrabada

Detinguts a Vilafranca els autors de dos robatoris amb violència i intimidació

La policia seguir l'autor d'una estrebada fins a un pis del carrer Sant Pere, on van poder identificar l'altre lladre a l'interior quan va obrir la porta als agents

Redacció Vilafranca del Penedès 24-03-2021 10:03 Lectures 662
Detinguts a Vilafranca els autors de dos robatoris amb violència i intimidació. Ajuntament de Vilafranca

Detinguts a Vilafranca els autors de dos robatoris amb violència i intimidació. Ajuntament de Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va detenir ahir al matí dues persones com a presumptes autores de dos robatoris amb violència i intimidació. Els fets es van produir al voltant de les 9h d’aquest dimarts, quan la Policia Local va rebre avís que s’acabava de produir un robatori per estrebada de la bossa de mà a una dona a l’avinguda de Tarragona i que aquesta estava seguint l’autor pel carrer de la Paloma.

Al mateix temps una patrulla que estava fent la protecció escolar de l’escola Sant Josep informava que algunes persones els avisaven dels mateixos fets i que el seguiment s’estava efectuant pel carrer Sant Pere.

Immediatament, els agents es van dirigir al carrer Sant Pere on diverses persones els indicaven per on anava el presumpte autor fugint corrent. Els agents van poder veure com aquesta persona entrava al núm. 59 del carrer Sant Pere i tancava la porta del carrer. Es dona la circumstància que aquesta edifici està considerat per la Policia Local com un punt conflictiu, atès que està ocupat il·legalment per persones que han estat relacionades amb nombrosos fets delictius i que generen moltes molèsties al veïnat.

Mentrestant, una altra patrulla mobilitzada al lloc, va assistir la víctima del robatori, que estava patint un atac d’ansietat a la vegada que presentava ferides lleus per l’estrebada. La víctima va donar una descripció detallada del home jove que acabava de prendre-li la bossa de mà. Un cop atesa, va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Comarcal.

Mentre els agents es trobaven davant el número 59 van observar el jove que complia amb totes les característiques que sortia a la balconada del 2n pis un moment i tornava a dins de l’habitatge. Els agents es van adreçar al pis on els van obrir una altra persona i el presumpte autor, el qual, tot i haver-se canviat de roba, va ser reconegut i es va procedir immediatament a la seva detenció.

Al mateix moment es va fer un escorcoll de la persona que havia obert la porta i d’un altre jove que es trobava al lloc.

Un d’ells portava un telèfon mòbil que, en efectuar les consultes pertinents, constava robat amb violència a l’avinguda Mediterrània feia pocs dies. Per aquest motiu es va procedir també a la detenció de la persona que el portava.

L’altre individu també portava un telèfon mòbil furtat a la rambla Sant Francesc feia pocs dies i es van efectuar diligències alhora que s’intervenia l’aparell.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No