Setmana Santa 2021

Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell

La plaça Nova va acollir un esdeveniment per impulsar el comerç i dinamitzar un espai juvenil amb totes les mesures Covid.

Redacció El Vendrell 06-04-2021 15:04 Lectures 902
Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell . Ajuntament del Vendrell

Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell . Ajuntament del Vendrell

El passat dissabte 3 d’abril, la plaça Nova va acollir el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració del Comerç del Vendrell (CIT).

Amb un participació de 59 jugadors, al matí es van fer les rondes de sis partides simultànies i a la tarda es van realitzar les partides de quarts de final, les semifinals i la final.

Els guanyadors, que van rebre premis cedits per Comerç del Vendrell (CIT) i els patrocinadors del Torneig, van ser els següents:

-Primer classificat, Yassine Jadaoun, que va rebre un trofeu i una PlayStation 5

-Segon classificat, Rubén Conesa, que va rebre un  trofeu i una Nintendo Switch Lite

Els participants dels quarts de final van rebre una consola Game and Watch.

A més, el CIT va lliurar vals de 20 euros per gastar al comerç associat a tots els jugadors que van arribar a les partides de la tarda.

El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha valorat molt positivament l’èxit de participació en un esdeveniment “que va dinamitzar un punt de trobada juvenil amb totes les mesures Covid i que va generar activitat econòmica al comerç del centre del Vendrell”. 

Els resultats dels quarts de final, de les semifinals i la final es poden consultar al web municipal www.elvendrell.net.    

Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell Yassine Jadaoun guanya el primer Torneig FIFA 21 El Vendrell
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No