Robatori

Els agents de Canyelles localitzen al fons d'un barranc un vehicle que es donava per robat

La propietària va denunciar la setmana passada que li hi havien sostret el vehicle, però tot apunta que es va desfrenar i es va precipitar pel barranc

Redacció Canyelles 07-04-2021 11:21 Lectures 3354
Els agents de Canyelles localitzen al fons d'un barranc un vehicle que es donava per robat. Ajuntament de Canyelles

Els agents de Canyelles localitzen al fons d'un barranc un vehicle que es donava per robat. Ajuntament de Canyelles

Els Guàrdies Municipals de Canyelles han recuperat, al fons d'un barranc, un vehicle que s’havia donat per robat. La propietària va denunciar la setmana passada que li hi havien sostret el vehicle. Això no obstant, un veí va advertir aquest cap de setmana als Guàrdies Municipals que des de feia uns dies veia un cotxe al fons del terreny on viu la persona que havia denunciat el robatori.

Després de personar-se al lloc, els Guàrdies Municipals  van comprovar que el vehicle possiblement s’havia desfrenat i que, com el carrer fa pendent,  va anar lliscant i desplaçant-se fins caure al fons del barranc, on va quedar parcialment tapat per la vegetació.

Els Guàrdies també van comprovar que el vehicle no estava forçat i que no faltava res al seu interior.

Vehicles recuperats pels agents

Tot i que en un primer moment, se suposava que el vehicle havia estat sostret, l'Ajuntament no té constància de cap denúncia de robatoris de vehicles en els darrers anys. Els Guàrdies Municipals d'altra banda, sí que han recuperat cotxes que havien estat sostrets en altres municipis i abandonats a Canyelles. En el darrer mes, concretament, se n'han recuperat tres.

Càmeres de seguretat

Cal recordar que, en el marc del Pla de Seguretat, l'Ajuntament de Canyelles, té instal·lades a diversos punts del municipi càmeres de vigilància amb l'objectiu de reforçar la seguretat i de  tenir un efecte dissuassori davant de possibles actes incívics. Les càmeres permeten detectar i sancionar les persones que estan cometent algun acte vandàlic o infracció.

L'efectivitat d'aquesta mesura ha permès detectar i procedir a la corresponent sanció de diversos actes vandàlics que s'han produït fins ara al municipi, des del mal ús de contenidors, a les pintades o el trencament del mobiliari urbà, entre d'altres.

Actualment hi ha 15 càmeres instal·lades en diversos punts del municipi i en preveu la instal·lació d'11 més.

Els agents de Canyelles localitzen al fons d'un barranc un vehicle que es donava per robat
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No