Alerta sanitària

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès sumen dues noves morts des de dimarts per coronavirus

Els pacients ingressats per la covid-19 són ja 52, confirmant la tendència a l'alça de les darreres jornades

Redacció Sant Pere de Ribes 08-04-2021 13:40 Lectures 3202
Els hospitals del Garraf i Alt Penedès sumen dues noves morts des de dimarts per coronavirus. CSAPG

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès sumen dues noves morts des de dimarts per coronavirus. CSAPG

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès han sumat dues noves morts per coronavirus en els darrers dos dies, segons fonts del Consorci Sanitari del l'Alt Penedès i Garraf. La pressió hospitalària s'ha tornat a enlairar en la darrera setmana, trencant la tendència a la baixa dels últims dos mesos.

Segons les dades facilitades aquest dijous, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 267 defuncions per coronavirus: 173 a Sant Pere de Ribes i 84 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 52: 30 pacients al Garraf i 22 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 954 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 493 al de Vilafranca.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No