Seguretat viària

La policia detecta 219 infraccions en el darrer control de velocitat a Sant Pere de Ribes

El percentatge de conductors que han superat els límits permesos (1,39%) és lleugerament inferior a la mitjana

Redacció Sant Pere de Ribes 21-04-2021 18:30 Lectures 1068
La policia detecta 219 infraccions en el darrer control de velocitat a Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

La policia detecta 219 infraccions en el darrer control de velocitat a Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Un total de 219 conductors han superat els límits permesos en la darrera campanya de control de velocitat a les vies de Sant Pere de Ribes, en què hi ha participat la Policia Local en coordinació amb el Servei Català de Trànsit durant la setmana del 12 al 18 d’abril. Des de diferents punts de les vies de circulació del terme municipal, s’han controlat 15.745 vehicles. D’aquesta manera, el nombre de conductors infractors suposa un 1,39% del total de vehicles controlats, una xifra lleugerament inferior a la de campanyes anteriors, que oscil·lava al voltant del 2,07%.

Les campanyes de control de velocitat es van realitzant de manera continuada per conscienciar els conductors que cal respectar els límits establerts, especialment a les vies urbanes. D’aquesta manera, es busca evitar que hi hagi accidents de trànsit. A Catalunya, al voltant d’un 70% dels accidents amb víctimes tenen lloc en l’àmbit urbà.

Al llarg de l’any, el Servei Català de Trànsit promou tota mena de campanyes de seguretat viària en coordinació amb els cossos policials amb funcions de vigilància del trànsit a Catalunya. A Sant Pere de Ribes, i amb la participació de la Policia Local del municipi, s’han dut a terme en els darrers mesos campanyes de control de l’ús dels dispositius de seguretat passiva i de control i vigilància sobre distraccions al volant.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No