Alerta sanitària

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès sumen 4 noves morts per coronavirus en la darrera setmana

El nombre de pacient ingressats als dos hospitals es redueix a 20 persones

Redacció Sant Pere de Ribes 22-04-2021 13:01 Lectures 2785

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès han sumat quatre noves morts per coronavirus en la darrera setmana, segons fonts del Consorci Sanitari del l'Alt Penedès i Garraf, tres a l'hospital de Sant Camil i un al de Vilafranca del Penedès. La pressió hospitalària torna a baixar i, segons les dades facilitades aquest dijous, són 20 les persones ingressades amb la covid19 als dos centres.

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han comptabilitzat des del mes de març un total de 266 defuncions per coronavirus: 178 a Sant Pere de Ribes i 88 a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, les persones ingressades per la covid-19 són 20: 14 pacients al Garraf i 6 a l'Alt Penedès. En aquests mesos, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 974 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 519 al de Vilafranca.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No