Participació ciutadana

El Vendrell posa en marxa el procés participatiu per a la redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024

L’elaboració del Pla s’ha iniciat amb un treball de camp i una diagnosi que estan realitzant el educadors de carrer

El Vendrell posa en marxa el procés participatiu per a la redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell posa en marxa el procés participatiu per a la redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024. Ajuntament del Vendrell

El proper dilluns 3 de maig es posarà en marxa el procés participatiu per a la redacció del 4rt Pla Local de Joventut del Vendrell que ja s’està elaborant i que tindrà una durada de quatre anys (2021-2024). L’elaboració del Pla s’ha iniciat amb un treball de camp i una diagnosi que estan realitzant el educadors de carrer.

De forma paral·lela, segons ha explicat el regidor de Joventut, Rubén Gràcia, en aquest primer pas de l’elaboració de la diagnosi “és molt important que els i les joves puguin participar i dir la seva i per això s’ha preparat una enquesta en la qual recollir així la seva visió, perspectives, necessitats, mancances, idees, en àmbits molt diversos com la formació, l’habitatge, l’ocupació, l’oci, etc”.

L’enquesta, que es podrà respondre durant tot aquest mes de maig, es pot trobar a les xarxes socials de la Regidoria de Joventut, accedint al web de l’Ajuntament a l’apartat d’infància i joventut on estarà penjada o bé copiant l’enllaç següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG0CMNS8mKCW_5qb9hPp-V2fimU092Ml_VYemI5E4LNxpGSA/viewform?usp=sf_link

La diagnosi es completarà amb la informació recollida en  reunions que s’organitzaran amb grups sectorials i agents del territori per tenir una visió més àmplia.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha explicat que “l’objectiu del Pla Local de Joventut és planificar les polítiques i actuacions adreçades als joves per als propers anys”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!