Conscienciació ciutadana

Sitges promou serveis de massatges a les platges amb garanties sanitàries

L’Ajuntament iniciarà aquest estiu una campanya de conscienciació ciutadana per tal de promoure els serveis de massatges a les platges acreditades per dur a terme aquest servei i de mans de professionals.

Sitges promou  serveis de massatges a les platges amb garanties sanitàries . Ajuntament de Sitges

Sitges promou  serveis de massatges a les platges amb garanties sanitàries . Ajuntament de Sitges

Les platges de Sitges tenen nombrosos serveis d’atenció a la ciutadania, com és el cas dels massatges professionals que s’ofereixen a través dels concessionaris de cada platja. En aquests espais, que compten amb el material adequat, és on la regidoria de Salut Pública recomana gaudir d’un bon massatge.

Per tal de posar en valor aquest servei amb les seves garanties de seguretat sanitàries, la regidoria de Salut Pública farà aquest estiu una campanya de conscienciació ciutadana per tal de promoure els massatges d’una forma segura i únicament a les platges acreditades per fer el servei. En aquest sentit, es crearà un segell que identifiqui les platges on es pot rebre massatges de mans de professionals. Actualment les platges que ofereixen aquest servei són la platja de les Anquines, Terramar, la Barra, Riera Xica, Estanyol, Bassa Rodona, la Ribera i Balmins.

La regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez recorda que “a Sitges tenim bons professionals dels massatges” i afegeix que “els serveis que s’ofereixen sense cap control poden arribar a ser perjudicials, ja que no se’n pot garantir les mesures higièniques”.

Des de Salut Pública es remarca que els serveis ambulants de massatges presenten problemàtiques que els fan desaconsellables: no s’asseguren les mesures sanitàries per no transmetre infeccions (rentat de mans sovintejat), s’ignora els coneixements de la persona que fa el massatge (podent provocar o agreujar dolors o patologies) i es fan sobre la sorra, quan un bon massatge demana una llitera o una cadira ergonòmica per assegurar una postura correcta. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!