Reformes

Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes

La segona fase de les obres de reformes afectaran la zona de boxs i el control d’infermeria

Redacció Sant Pere de Ribes 10-06-2021 20:24 Lectures 2810
Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes. CSAPG

Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes. CSAPG

L’hospital de Sant Camil ha finalitzat aquesta setmana la primera fase de la reforma integral del servei d’Urgències. A partir de dilluns entraran en funcionament la zona de la sala d’espera, admissions, triatge i dues noves consultes, amb la nova distribució. D’aquesta manera, els usuaris podran tornar a accedir per l’entrada principal del servei.

En aquesta primera fase de reformes s’ha establert un nou circuit a Urgències. A partir d’ara, els pacients no només podran ser visitats als boxs, sinó que s’han establert dues noves consultes. A més, també s’ha habilitat una sala de tractament en cas que els pacients que es visitin a les noves consultes s’hagin de realitzar una prova o administrar medicació. L'hospital preten establir una nova manera de treballar per "agilitzar el procés d’atenció al pacient i millorar la demora que es produeix en els temps d’espera".

Inici de la segona fase

La segona fase de les obres s’iniciarà el proper dimecres 16 de juny. En aquesta etapa es posaran en marxa les reformes de la zona de boxs i el control d’infermeria. De manera provisional, el control d’infermeria s’establirà a l’Àrea d’Atenció d’Urgències Pediàtriques i un dels boxs de traumatologia també estarà assignat com a control per les possibles aturades que hi puguin haver.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa