Reformes

Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes

La segona fase de les obres de reformes afectaran la zona de boxs i el control d’infermeria

Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes. CSAPG

Les urgències de l'hospital de Sant Camil estrenen sala d'espera i dues noves consultes. CSAPG

L’hospital de Sant Camil ha finalitzat aquesta setmana la primera fase de la reforma integral del servei d’Urgències. A partir de dilluns entraran en funcionament la zona de la sala d’espera, admissions, triatge i dues noves consultes, amb la nova distribució. D’aquesta manera, els usuaris podran tornar a accedir per l’entrada principal del servei.

En aquesta primera fase de reformes s’ha establert un nou circuit a Urgències. A partir d’ara, els pacients no només podran ser visitats als boxs, sinó que s’han establert dues noves consultes. A més, també s’ha habilitat una sala de tractament en cas que els pacients que es visitin a les noves consultes s’hagin de realitzar una prova o administrar medicació. L'hospital preten establir una nova manera de treballar per "agilitzar el procés d’atenció al pacient i millorar la demora que es produeix en els temps d’espera".

Inici de la segona fase

La segona fase de les obres s’iniciarà el proper dimecres 16 de juny. En aquesta etapa es posaran en marxa les reformes de la zona de boxs i el control d’infermeria. De manera provisional, el control d’infermeria s’establirà a l’Àrea d’Atenció d’Urgències Pediàtriques i un dels boxs de traumatologia també estarà assignat com a control per les possibles aturades que hi puguin haver.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!