Estiu 2021

El Punt TIC Vilafranca Virtual oferirà càpsules formatives durant l’estiu

S’ofereixen cursos intensius de 25-30 hores, de nivell bàsic i avançat, en modalitats presencial i online, adreçats a l’alfabetització Informàtica, el coneixement de les xarxes socials i d’eines multimèdia en línia

El Punt TIC Vilafranca Virtual oferirà càpsules formatives durant l’estiu. Ajuntament de Vilafranca

El Punt TIC Vilafranca Virtual oferirà càpsules formatives durant l’estiu. Ajuntament de Vilafranca

Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, el Punt TIC Vilafranca Virtual ofereix un complet programa de formació anual pensat per donar resposta a les necessitats digitals i tecnològiques de la ciutadania.

D’una banda, s’ofereixen cursos intensius de 25-30 hores, de nivell bàsic i avançat, en modalitats presencial i online, adreçats a l’alfabetització Informàtica, el coneixement de les xarxes socials i d’eines multimèdia en línia per a l’elaboració de continguts multimèdia. Aquests tindran lloc en l’últim trimestre del  l’any.

D’altra banda, en el mateix programa s’integren càpsules formatives de més curta durada, 3-9 hores, per a l’aprofundiment i/o l’adquisició d’altres habilitats TIC necessàries per a la recerca de feina, la comunicació amb l’administració pública o l’emmagatzematge al núvol. En el mes de juliol es tenen previstes la realització de 9 càpsules formatives: Gestions i tràmits online (2), Ús del mòbil per a la recerca de feina, Libre Office (3), Eines Google, Canva, Currículum Vitae al núvol i Xarxes socials per a la recerca de feina.

El període de preinscripció per a aquests cursos és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat.

El Punt TIC Vilafranca Virtual forma part de la xarxa Punt TIC del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i és centre col·laborador en l’acreditació de competències digitals ACTIC. En el marc de la seva activitat ofereix a la ciutadania la possibilitat de realitzar la prova acreditativa durant tot l’any, tots els dimarts i els dijous, excepte al mes d’agost que el servei queda suspès en tot el territori.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!