Trading

L'Oficina Jove Baix Penedès crea un vídeo per alertar dels perills de les estafes entre els joves

Alguns tècnics de joventut i educadors de carrer de la comarca van detectar recentment estafes a joves amb les criptomonedes i fent inversions online

L'Oficina Jove Baix Penedès crea un vídeo per alertar dels perills de les estafes entre els joves. EIX

L'Oficina Jove Baix Penedès crea un vídeo per alertar dels perills de les estafes entre els joves. EIX

L’Oficina Jove del Consell comarcal del Baix Penedès ha elaborat un vídeo per alertar als joves del perills del trading i les estafes i pèrdues de diners derivades.

Alguns tècnics de joventut i educadors de carrer de la comarca van detectar recentment estafes a joves amb les criptomonedes i fent inversions online. Com que es va veure que bastants joves hi estaven interessats i és un tema força perillós, es va proposar fer alguna acció al respecte des de Jove Baix Penedès (JBP) per alertar dels perills i riscos.

Per poder realitzar el vídeo es va demanar informació als Mossos d’Esquadra i a la Direcció General de Joventut, a la responsable de Salut Jove. Seguidament, després de recollir informació al respecte, es va parlar entre els tècnics de Joventut del Jove Baix Penedès per tal de realitzar una acció que es pogués dinamitzar per les xarxes socials i es va decidir de fer un vídeo.

Entre tots es va fer el guió i es van buscar els col·laboradors que ho han fer possible: el tècnic de Ràdio l’Arboç, que se li va demanar que posés la veu i fes l’edició del vídeo, i l’Espai Jove de Cunit, que van fer les gravacions i van participar alumnes del taller de teatre com a actrius.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!