Curs 2021/22

La Generalitat aprova la creació administrativa del nou Institut Escola El Morsell a Olivella

El Govern ha donat llum verda a la integració de l'escola local en un institut escola

El Govern ha aprovat l’acord pel qual es creen administrativament dues escoles, dos instituts i deu instituts escola per al curs 2021-2022 a tot Catalunya. La previsió de la demanda d’escolarització aconsella revisar, en determinats municipis, l’oferta de places escolars públiques per tal de possibilitar una millor resposta a les necessitats educatives. En aquest cas, la Generalitat ha aprovat la creació administrativa del nou Institut Escola El Morsell a Olivella donant llum verda a la integració de l'escola local en un institut escola.

Segons va anunciar al febrer el departament, en el curs 2022-2023 està previst que comencin les obres de l’edifici propi de l’Institut-Escola d’Olivella. Aquest centre educatiu integrat entrarà en funcionament al municipi el proper curs 2021-22, amb el primer curs d’educació secundària, gràcies a la remodelació d’una planta de l’edifici de La Crivellera on s’habilitaran dues aules noves i una aula complementària. Això ha suposat una inversió de 200.000 euros per a l’Ajuntament.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!