Col·legi de Metges de Barcelona

Les penedesenques Maria Lluïsa Calvet i Mariona Monera, a la nova junta del Col·legi de Metges

La constitució de les noves Juntes comarcals és conseqüència del resultat de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l’Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del Col·legi

Les penedesenques Maria Lluïsa Calvet i Mariona Monera, a la nova junta del Col·legi de Metges. EIX

Les penedesenques Maria Lluïsa Calvet i Mariona Monera, a la nova junta del Col·legi de Metges. EIX

La nova Junta comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), constituïda la passada, ha escollit la doctora Mariona Monera com a nova presidenta comarcal, que substituirà la doctora Lourdes Gabarró, que ha ocupat aquest càrrec durant els darrers gairebé quatre anys. Per la seva part, al Garraf, la nova junta ha escollit la doctora Maria Lluïsa Calvet com a nova presidenta comarcal.

La constitució de les noves Juntes comarcals és conseqüència del resultat de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l’Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del Col·legi. La candidatura encapçalada pel doctor Jaume Padrós va resultar-ne guanyadora, el 29 de juliol, en ser l’única presentada dins del termini establert.

La doctora Maria Lluïsa Calvet Valera és especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i actualment treballa com a metgessa de família, tutora de residents de família i coordinadora de docència i formació a l’EAP Roquetes – Canyelles.

La doctora Mariona Monera Olivella és especialista en Obstetrícia i Ginecologia, i actualment treballa al Consorci Hospitalari Alt Penedès – Garraf.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!