Jubilació

La policia de Vilanova enllesteix el relleu de Dionís Ginés després de 29 anys com a inspector

Antonio Romero serà el nou inspector del cos municipals fins als novembre de 2022, que també es jubilarà, i ocuparà el seu càrrec l'actual sotscap Sebastià Rodríguez

La policia de Vilanova enllesteix el relleu de Dionís Ginés després de 29 anys com a inspector. Ajuntament de Vilanova

La policia de Vilanova enllesteix el relleu de Dionís Ginés després de 29 anys com a inspector. Ajuntament de Vilanova

La policia local de Vilanova enllesteix el relleu de Dionís Ginés, que després de 29 anys com a inspector en cap del cos es jubila el proper mes de novembre. Amb 37 anys de servei, Ginés deixarà oficialment el càrrec d'inspector i la seva jubilació ha motivat la reorganització dels comandaments de la policia per estructurar la nova direcció a mig termini.

En aquest sentit, la sessió plenària ha aprovat la reestructuració dels comandaments de la Policia Local. La regidora de Seguretat Ciutadana ha explicat que la modificació de la plantilla preveu que l'actual sotsinspector Antonio Romero ocuparà a partir del mes de novembre la nova direcció, tot i que serà només per un any, ja que al mes de novembre de 2022 Romero també es jubilarà. Per això, ara s'han nomenat també els dos nous sotscaps, Sebastià Rodríguez i José Luís Corrales. Aquests passaran a ser, respectivament, cap i sotscap al novembre de 2022.

Al ple municipal, els grups municipals han lloat la tasca de Dionís Ginés al cos durant 29 anys, però el relleu plantejat des del govern ha generat algunes crítiques entre els grups de l'oposició: Som VNG s'han abstingut per no estar d'acord amb la forma com s'ha fet el relleu, mentre que C's ha votat en contra i ha demanat més agents, no comandaments. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!