Reforma integral

Entren en funcionament les noves urgències pediàtriques de l'hospital de Sant Camil

També s'han habilitat nous boxs equipats amb sistemes de monitorització continuada de constants vitals i amb un sistema de trucada pacient-infermer/a

Entren en funcionament les noves urgències pediàtriques de l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Entren en funcionament les noves urgències pediàtriques de l'hospital de Sant Camil. CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha posat en marxa aquest dilluns la última fase de la reforma integral del Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Camil. En aquests moments, el servei ja disposa d’un 70% de la superfície reformada, que ha estrenat la nova sala d’espera de pediatria, 11 boxs, els banys de pacients i les zones de preparació de medicació, higiene i emmagatzematge.

Els nous boxs estan equipats amb sistemes de monitorització continuada de constants vitals i amb un sistema de trucada pacient-infermer/a, així com amb un mètode d’atenuació de la llum del sostre, per gaudir d’un millor confort durant l’estada. En aquesta segona etapa de les obres també s’han establert uns espais de control d’infermeria, una sala de treballs de metges/esses i un box per l’atenció de pacients crítics, tot i que de manera provisional, ja que la ubicació definitiva s’estructurarà en la següent fase.

Fins ara s’estan complint amb els terminis establerts i no hi ha demores en l’execució de les obres. Les obres que comencen aquesta setmana tenen una durada prevista de 2 mesos, temps en el qual es crearan els espais de treball del personal assistencial, una àrea d’observació per pacients lleu i uns boxs per atendre emergències mèdiques, com poden ser una parada cardíaca o un ictus. Durant aquesta última fase, l’accés de pacients per part del SEM es durà a terme per la porta principal d'Urgències.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!