Gent gran

Vilafranca prepara la celebració de les noces d’or de les parelles del municipi

Hi poden participar totes les parelles que hagin fet cinquanta anys de casats durant el període comprès entre el mes juny de 2019 i el mes de novembre d’aquest 2021

Vilafranca prepara la celebració de les noces d’or de les parelles del municipi. EIX

Vilafranca prepara la celebració de les noces d’or de les parelles del municipi. EIX

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca està organitzant l’acte de celebració  de les Noces d’Or de les parelles de Vilafranca. Aquest acte tindrà lloc el proper mes de novembre. Hi poden participar totes les parelles que hagin fet cinquanta anys de casats durant el període comprès entre el mes juny de 2019 i el mes de novembre d’aquest 2021.

Les persones interessades a celebrar-ho i que encara no s’hagin inscrit, hauran d’adreçar-se al Servei d’Atenció a la Dependència i a les Persones Grans, al c/ Vidal núm. 3, de dilluns a divendres, de 10 a 14h, i hauran de portar fotocòpia del DNI dels dos membres de la parella i del llibre de família. El termini per inscriure’s finalitza el proper dia 22 d’octubre.

L’acte de lliurament es farà seguint totes les mesures COVID-19 i sempre que la situació sanitària ho permeti.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!