Curs 2021/22

El Vendrell activa el protocol per fer efectiva la inclusivitat a les activitats extraescolars

Silvia Vaquero: 'aquest treball conjunt i transversal és fruit del compromís del govern, del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i de les entitats perquè l’educació, més enllà de l’escola, sigui totalment inclusiva'

El Vendrell activa el protocol per fer efectiva la inclusivitat a les activitats extraescolars. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell activa el protocol per fer efectiva la inclusivitat a les activitats extraescolars. Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament del Vendrell conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE han estat treballant perquè la inclusivitat sigui efectiva tant als passats Casals d’Estiu com en les activitats extraescolars que s’han iniciat recentment.

En aquest sentit, s’ha activitat el protocol perquè des del PEE es pugui dotar de les persones vetlladores necessàries per als infants amb necessitats educatives especials que s’inscriguin a fer  activitats extraescolars.

D’altra banda, a partir del 23 d’octubre s’iniciaran unes jornades de formació gratuïtes i obertes a totes les persones que treballen en activitats extraescolars per tal de tenir els coneixements necessaris de com poder desenvolupar-les de forma inclusiva. Informació i inscripció: peevendrell@gmail.com

La regidora d’Educació i Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que “aquest treball conjunt i transversal és fruit del compromís del govern municipal, del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i de les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE perquè l’educació, més enllà de l’escola, sigui totalment inclusiva”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local