VR Day Spain 2021

Neàpolis participa en l'organització del Dia Mundial de la Realitat Virtual

Se celebrará el proper 20 de novembre i acollirà diferents tipus d’esdeveniments i sessions de difusió sobre la Realitat Virtual i les seves utilitats

Neàpolis participa en l'organització del Dia Mundial de la Realitat Virtual. EIX

Neàpolis participa en l'organització del Dia Mundial de la Realitat Virtual. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La V edició del VR Day torna a cobrar vida dissabte que ve, 20 de novembre, acollint diferents esdeveniments oberts a tot el públic i gratuïts al voltant del món en favor de la difusió dels usos i casos més destacats de Realitat Virtual, Realitat Augmentada i Realitat Mixta. En l'edició d'enguany el VR Day Spain 2021 s'organitzarà de manera col·laborativa, creant un esdeveniment a nivell nacional que reuneix diverses iniciatives de diferents ciutats espanyoles. Es tractarà d'un esdeveniment híbrid que potenciarà les connexions a nivell nacional i fomentarà el networking local amb activitats presencials.

La jornada es dividirà en dues parts: durant el matí els assistents podran unir-se a un esdeveniment en streaming, on podran gaudir d'un programa comú amb ponències i taules rodones que es podrà seguir en Vimeo des de qualsevol part del món; i a la tarda, cada iniciativa proposarà diverses activitats de manera local, com a tallers, zona de demos o esdeveniments de networking.

La temàtica d'enguany posarà el focus en la transversalitat d'ús de la Realitat Virtual, i la utilitat de Realitat Estesa, en general, en multitud de sectors. A més, es vol visibilitzar el talent dels professionals espanyols donant veu a projectes i empreses de diversa índole, des de petits projectes locals a grans casos d'èxit nacionals en àmbits tan diversos com l'educació, el teatre, la rehabilitació o el retail, incloent també la WebVR i els bessons digitals. I finalment, posarem la mirada en el futur de la tecnologia XR, debatent sobre la importància dels nous metaversos.

Per a aquest esdeveniment es comptarà amb el patrocini de XR4Europe, DeuSens, XR Dimensions, Grans Vins i Temps de Producció. Per part seva, els promotors i organitzadors són IMMERSIVA XR - Associació de Realitat Estesa d'Espanya, GDG Zaragoza, Neàpolis, i XRHub Pamplona. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local