Pressupost 2022

Giró es compromet a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022

Els alcaldes del Baix Penedès es reuneixen amb el conseller d'Economia per exigir-li inversions a la comarca

Pla tancat del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès. ACN

Pla tancat del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El conseller d'Economia, Jaume Giró, s'ha compromès amb els alcaldes del Baix Penedès a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022. Els batlles s'han reunit avui amb Giró per traslladar-li el seu malestar davant les inversions previstes a la comarca durant el proper any, les quals consideren insuficients. Una representació dels 14 alcaldes ha retret al conseller que només estiguin previstos 6,3 MEUR, sense que cap partida vagi destinada a reforçar la sanitat, bonificar els peatges, millorar la seguretat i pal·liar l'atur. Especialment, els municipis reclamaven inversions per a l'hospital, que consideren infradimensionat en relació al volum de població que té la comarca, especialment en època d'estiu.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local