Premis Solidaris ONCE

L’ONCE Catalunya premia la solidaritat i la superació del Tegar com a empresa

L'entrega dels premis de l'ONCE ha estat presidida per Violant Cervera, consellera de Drets Socials, i Alberto Durán, vicepresident de l’ONCE

L’ONCE Catalunya premia la solidaritat i la superació del Tegar com a empresa. ONCE

L’ONCE Catalunya premia la solidaritat i la superació del Tegar com a empresa. ONCE

L’ONCE ha premiat aquest dijous la solidaritat que rep de la societat catalana amb el lliurament dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021. L’acte ha estat presidit per Violant Cervera, consellera de Drets Socials de la Generalitat. També han participat Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i Alberto Durán, vicepresident de l’ONCE.

“Aquests guardons premien la solidaritat que tenim la sort de rebre a diari a Catalunya i que ens permet fer la nostra tasca social. Els Premis Solidaris ONCE donen visibilitat a persones i iniciatives que moltes vegades són invisibles i ens agradaria que tothom sabés de les seves lluites i superacions quotidianes perquè s’ho mereixen. Són persones, entitats i programes que fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar”, assegura el president dels Premis Solidaris ONCE Catalunya i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, David Bernardo.

Entre els guardonats dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 s'ha reconegut el seu paper com a empresa a la Mancomunitat TEGAR del Garraf. Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits. 

Enguany els premis tenen la vocació de profunditzar en la idea del retrobament, recollint l’essència i el origen de ser del Grup Social ONCE, en base al nou logotip de colors que serà el fil conductor de la gala. Els premiats han rebut l’obra escultòrica SOLIDARIS.

El jurat ha estat format per David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya; Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Eugenio Prieto,  conseller general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya es celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!