Seguretat viària

La Policia local del Vendrell ofereix educació viària per a alumnes d’ESO

L'objectiu de l'activitat és la reducció dels comportaments de risc relacionats amb la conducció de patinets

La Policia local del Vendrell ofereix educació viària per a alumnes d’ESO. Ajuntament del Vendrell

La Policia local del Vendrell ofereix educació viària per a alumnes d’ESO. Ajuntament del Vendrell

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest curs 2021-2022 la Policia Municipal del Vendrell ofereix l'activitat d'educació viària "Circula amb Seguretat: Vehicles de Mobilitat Personal" per a alumnes d’ESO. L'objectiu de l'activitat és la reducció dels comportaments de risc relacionats amb la conducció de Vehicles de Mobilitat Personal, dels quals el patinet elèctric n'és un exemple, amb la finalitat de fomentar l'adquisició de destreses que es converteixin en hàbits i comportaments automàtics relacionats amb la prevenció i la seguretat. En aquests moments, les xerrades sobre educació viària s’estan fent a l’institut escola Coma-ruga i a l’institut Mediterrània.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local