Vídeovigilància

El Montmell instal·la els primers dos punts de vigilància de càmeres de lectura de matrícules

Aquests dispositius llegeixen les matrícules dels vehicles per informar els Mossos d'Esquadra, però no faran tasques de control de velocitat ni d'amonestació de cap mena

El Montmell instal·la els primers dos punts de vigilància de càmeres de lectura de matrícules. Ajuntament del Montmell

El Montmell instal·la els primers dos punts de vigilància de càmeres de lectura de matrícules. Ajuntament del Montmell

Ja s'han posat en marxa els primers dos punts de vigilància de càmeres de lectura de matrícules al Montmell. Aquests dispositius llegeixen les matrícules dels vehicles per informar els Mossos d'Esquadra directament, però no faran tasques de control de velocitat ni d'amonestació de cap mena. De fet, l'Ajuntament no tindrà accés a la informació registrada per aquests dispositius.

Els dos punts estan ubicats a la via TV-2401 entre l'entrada de la urbanització del Mirador del Penedès/Mas Mateu i La Joncosa del Montmell per cobrir la zona sud del municipi. L'Ajuntament espera que amb la instal·lació d'aquestes càmeres s'augmenti significativament la seguretat del municipi: "és un primer pas per anar augmentant la seguretat gradualment ja que hi ha previst anar cobrint tot el municipi en els anys vinents".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!