Animals de companyia

Dos pitbull ataquen una dona i maten el seu gos a Calafell

La policia local ha obert diligències a les persones propietàries dels dos animals, que han estat intervinguts, segons fonts municipals

Dos pitbull ataquen una dona i maten el seu gos a Calafell. Raquel Torres

Dos pitbull ataquen una dona i maten el seu gos a Calafell. Raquel Torres

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Policia local de Calafell ha obert unes diligències penals per l'atac de dos gossos potencialment perillosos a un gos petit, que va morir aquest cap de setmana per les ferides produïdes durant l'atac. El gosset anava amb la seva propietària, que també va patir ferides lleus durant l'atac quan va intentar rescatar el seu animal.

Segons la propietària d'aquest gosset, els dos pitbull anaven sense lligar i sense morrió: "me'l van matar davant meu, me'l van arrencar de la corretja i d'ells me'l va agafar pel coll. Vaig intentar obrir-li la boca, però no vaig poder fer res per alliberar-lo". La Raquel Torres està destrossada i demana que aquests dos pitbull no puguin tornar a fer mal a cap animal ni persona: "el vaig portar ràpidament al veterinari, però va morir i no hi ha paraules per descriure el meu dolor. Aquest gosset de 15 anys ha estat el meu company de vida, era el gosset del meu pare i va morir el vaig prometre que el cuidaria. Sento tanta ràbia i tristessa que és indescriptible".

La policia ja ha identificat a les propietàries, ha intervingut els gossos i ha obert diligències per lesions i maltractament animal. L'Ajuntament de Calafell recorda que aquest tipus de gos ha d'anar sempre lligat i amb morrió i que, com tots els animals de companyia, han d'estar censats i portar el xip identificatiu. A més, els propietaris han de passar un test psicotècnic, no tenir antecedents penals i comptar amb una assegurança de responsabilitat civil.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local