GUERRA A UCRAÏNA

L'Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida per a recollir aliments frescos per als refugiats ucraïnesos

Ja ha arribat molta roba d'abric, material i aliments que cobreixen les necessitats d'aquests primers dies de les persones desplaçades

L'Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida per a recollir aliments frescos per als refugiats ucraïnesos. Ajuntament de Torrelles

L'Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida per a recollir aliments frescos per als refugiats ucraïnesos. Ajuntament de Torrelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Torrelles de Foix, que està coordinant l'ajuda humanitària al grup de refugiades ucraïneses que des de diumenge passat es troben instal·lades a una casa de colònies del municipi, fa una crida per centrar les aportacions i donacions dels propers dies en els aliments frescos.

L'Ajuntament vol traslladar el seu agraïment a tota la ciutadania, entitats, empreses i col·lectius del municipi, de la comarca i del territori per les nombroses mostres de solidaritat, generositat i humanitat. Ha arribat molta roba d'abric, material i aliments que cobreixen les necessitats  d'aquests primers dies  de les persones desplaçades i que van arribar a Torrelles de Foix de la mà de Coopera ONG i Acció Familiar de Barcelona.

Des del primer moment, l'Ajuntament i el municipi s'han posat a disposició d'aquestes organitzacions i de la propietària de l'allotjament per prestar tot el suport i col·laboració necessaris.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local