Rodalies

La connexió entre Valls, el Vendrell i Calafell tindrà sis serveis d'anada i tornada a partir de dilluns

Territori adapta l'horari del bus i amplia el servei fins a Sant Vicenç de Calders per connectar amb Rodalies

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Departament de Territori posa en funcionament a partir del dilluns, 27 de març, una modificació global de la línia de transport interurbà entre Valls, El Vendrell i Calafell. D’una banda, s’amplia la connectivitat intercomarcal del servei entre l’Alt Camp i el Baix Penedès, amb dues noves expedicions d’anada i de tornada de dilluns a divendres feiners que s’afegeixen a les quatre expedicions actuals.

A més, es modifiquen les condicions de prestació del servei actual per tal de millorar l’eficiència dels recursos mitjançant l’adaptació de l’horari i del temps necessari aconseguinttambé, millorar la velocitat comercial.

Per últim, es coordinen els serveis ferroviaris i d’autobús per tal d’afavorir i mantenir una xarxa integrada de transport públic amb el perllongament del recorregut del bus fins a l’estació de Sant Vicenç de Calders. Això permetrà i millorarà l’enllaç de la capital de l’Alt Camp i la resta de municipis atesos pel servei amb la xarxa de Rodalies. Així, els ciutadans de Valls tindran una major facilitat per accedir als serveis de Rodalies de Catalunya i, en especial, a les línies de la rodalia de Barcelona amb connexions amb:

- Servei de rodalia de Barcelona R2, R4

- Servei de rodalia de Tarragona RT2

- Serveis regionals R13, R14, R15, R16, R17

Aquests canvis es duen a terme en coordinació amb l’Ajuntament de Valls, amb qui es treballa per a la millora de les comunicacions en bus que puguin permetre una millor combinació amb els serveis ferroviaris i facilitar la comunicació des de Valls amb Barcelona, especialment.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local