VNG

Avui es posa en funcionament el CAPI de Baix-a-mar

Èxit de convocatòria a la jornada de portes obertes de dissabte passat

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Centre d'Atenció Primària Integral (CAPI) de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú vol constituir-se en un centre on s’ofereixi un nou model de prestació de serveis de salut, sanitaris i socials, que tingui com a característica principal la seva proximitat, i integració, així com una orientació i actuació personal i comunitària.

La integració dels serveis sanitaris i socials ha de representar un pas endavant en la forma d’entendre els serveis d'Atenció Primària. Les actuacions amb visió comunitària han de ser un dels elements que defineixin la personalitat del CAPI de Baix-a-mar, entre elles la promoció de la vida autònoma i l’atenció a la dependència, i també la promoció de la participació dels veïns i veïnes del barri.

El CAPI de Baix-a-mar és un edifici de tres plantes de nova construcció, ubicat a la plaça dels Boleranys.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local