CUBELLES

Es trenca el pacte de govern a Cubelles i ICV i PP ja busquen nou soci

Redacció 20-09-2012 22:18 Lectures 471

Arxivat a:

L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, ha anunciat aquesta tarda el cessament dels regidors d’Unitat Cubellenca – Reagrupament (UC-RCat) del govern municipal després del seu vot contrari a la proposta de pressupost municipal dimarts passat al ple. Miquel ho ha anunciat en una roda de premsa amb públic a la que han assistit dirigents de tots els partits polítics del municipi excepte d'Unitat Cubellenca-Reagrupament.

Segons han explicat durant la roda de premsa els actuals portaveus del govern, el motiu del trencament del pacte deriva de la votació d’UC-RCat respecte els pressupostos i la plantilla municipal en la darrera sessió plenària, en la que van votar a favor de deixar el punt damunt la taula, tal i com també van fer els grups de l’oposició (PSC, CiU i EC-FIC).

Segons ha explicat Miquel, el govern municipal (ICV-EUiA i PPC) restarà en minoria amb quatre regidors d’ICV-EUiA i tres del PP, i intentaran arribar a acords amb els grups que a partir d’ara conformen l’oposició.

Tot i això, l'alcaldessa ha anunciat que la voluntat del Govern és trobar “el més aviat millor” un nou soci que doni estabilitat al Govern municipal i permeti tirar endavant els projectes. Entre d’altres, caldrà posar-se d’acord per desencallar el pressupost 2012 que inclou inversions molt importants per al futur del municipi.

Ajt Cubelles. Juani Navarrete i Mònica Miquel

Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No