El pacte de govern a Cubelles

ICV trenca amb el PP per formar govern amb PSC, CiU i Entesa per Cubelles

Aquest dimecres es farà públic l'acord de govern

Aquest serà el tercer equip de govern que es presentarà a Cubelles aquest mandat, que encara no ha arribat al seu equador

Redacció Cubelles 07-01-2013 22:19 Lectures 2816

Arxivat a:

Després de tres mesos en minoria, l'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel (ICV), ha tancat un nou acord de govern per formar una majoria estable al consistori amb PSC, CiU i Entesa per Cubelles. Aquest acord implica el trencament inmediat amb el Partit Popular, que fins ara era l'únic soci de la formació ecosocialista a l'Ajuntament de Cubelles.

Aquest dimecres es farà públic l'acord de govern, segons han confirmat fonts de les negociacions, un acord que implica que part de l'anterior equip de govern, el que va substituir l'equip encapçalat per Mònica Miquel, torni al poder municipal. Després de retrets i acusacions vàries, Iniciativa per Catalunya ha arribat a un acord de govern amb el Partit dels Socialistes i amb Convergència i Unió, a més del partit municipalista Entesa per Cubelles. Aquest serà el tercer equip de govern que es presentarà a Cubelles aquest mandat, que encara no ha arribat al seu equador. 

A mitjans de setembre, es va fer públic el trencament de l'acord de govern que havia fet alcaldessa Mònica Miquel i que representava la unió d'ICV, PP i Unitat Cubellenca per discrepàncies amb el pressupost i la revisió dels llocs de feina dels treballadors municipals. Al novembre, es va començar a rumorejar la fi de l'entesa dels ecosocialistes amb els populars, encara que es van resistir a anunciar cap trencament ni cap pacte fins passades les eleccions al Parlament. Ara, el pacte estable de govern en majoria ja és un fet i es farà públic en les properes hores.

 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament