Visita regular

Detecten la presència de senglars a la desembocadura del Foix

Els Agents Rurals avaluaran quines mesures cal prendre sense descartar la retirada dels animals

Redacció Cubelles 29-01-2015 17:15 Lectures 1177

Arxivat a:

La regidoria de Medi Ambient ha posat en coneixement dels Agents Rurals la presència d’una desena de porcs senglars que regularment s’han vist resseguint arbres i arbustos a la desembocadura del riu Foix des de principis d’any. El regidor Pere Lleó ha explicat que “els Agents Rurals faran les inspeccions oculars pertinents a la zona i posteriorment avaluaran les mesures a prendre”.

Segons Lleó “és provable que s’opti per la retirada dels animals”, ja que a banda d’arrels, també podrien alimentar-se d’ous i petites espècies d’aus que habiten a la desembocadura i que estan protegides per formar part de Xarxa Natura 2000. El regidor de Medi Ambient apunta com a més provable que els porcs senglars es desplacin diàriament des d’un turó proper enlloc d’estar establerts a la desembocadura del riu Foix.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres