Coyotes Bike Cubelles

Més de mig miler de participants a la Festa de la Bicicleta de Cubelles

Es van lliurar 800 euros a l’associació Polseres Candela, per la investigació del càncer infantil

Redacció Cubelles 22-06-2016 6:55 Lectures 1774
Més de mig miler de participants a la Festa de la Bicicleta de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Més de mig miler de participants a la Festa de la Bicicleta de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Un total de 535 participants van prendre part dissabte de la XVIII edició de la Festa de la Bicicleta. La pluja, que va alterar lleugerament el programa, no va evitar que més de mig miler de persones agafessin la seva bicicleta per fer la tradicional passejada pels carrers de Cubelles. Els Coyotes Bike Cubelles, que des de fa anys coordinen l’aportació solidària dels participanys a la festa, van lliurar 800,50€ a l’associació Polseres Candela, de l’Hospital Sant Joan de Déu que investiguen sobre el càncer infantil.

En l’apartat de premis, la participant més elegant va ser Ainhoa Calleja, amb una disfressa del personatge de Disney LadyBug (dorsal 301). Roser Gotor (6) va ser la participant amb la disfressa més elaborada, amb tot un lavabo sencer amb la seva dutxa, aixeta, vàter i paper higiènic al damunt de la bicicleta. La bicicleta més ben guarnida va ser la de Rosa Melero (390), mentre que la família Carreras va retre homenatge als 120 anys d’en Charlie Rivel equipant-se com el fill il·lustre de Cubelles, la qual cosa els va valer el premi al conjunt més original. En quants als premis objectius, el grup més nombrós va tornar a ser el dels Coyotes Bike (52 persones), el participant més gran Manuel López (79 anys) i la bicicleta més antiga la de Francisco Peral (de l'any 1955). Finalment, el popular Paco Mateo, que ha participat de les 28 edicions de la festa, va rebre un accéssit amb la seva bicicleta dedicada a les festes locals.

El jurat, format per la professora de l’escola Vora del Mar, Sara Verdaguer; el president dels comerciants de La Marina, Manuel Talavera; el president de l’associació Tempo de Ball, Juan Antonio Martínez; la voluntària de les Polseres Candela de l’hospital Sant Joan de Déu, Camen Mingoranze, i el regidor d’Esports, Narcís Pineda; van agrair l’esforç i participació de tots els membres, malgrat les condicions meteorològiques.

Enguany, com a novetat, la comitiva va passar pel Pg. de la Marina. Els restauradors d’aquesta zona (Cal Tala, Yamane, Le Crepe Bretonne, Fermi'ns, Cable Ski, La Flamita, Burguer Mític, Mota's Frankfurt, Di Pietro Beach Café i Tratoria del Mar) s’han implicat de valent amb la festa, donant un total de 16 vals per a menús, tapes i pizzes que es van sortejar entre els assistents. A més, també hi han col·laborat la Diputació de Barcelona, Ràdio Cubelles, Safis Sport, Cicle Pérez, Trofeus Wanscat, Club Marítim Cubelles, Club Tennis Cubelles, Eva Film, El Fornet, Bar Restaurant Poliesportiu, i Aqualeón.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No