Administració i empresa

Una Comissió de Seguiment farà front a les queixes veïnals per Componentes Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-07-2016 15:47 Lectures 2994
S'ha constituït la Comissió de Seguiment de Componentes Vilanova. Ajuntament de Vilanova

S'ha constituït la Comissió de Seguiment de Componentes Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Aquest migdia s'ha constituït la Comissió de Seguiment de Componentes Vilanova, a la sala Pau Roig de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquesta comissió està formada per representants dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes, la Generalitat de Catalunya i de l'empresa Componentes Vilanova.

Per part de la Generalitat de Catalunya han estat presents a la reunió, Josep Maria Mancheño, tècnic de la Secció de Control d'Emissions del Servei de Vigilància i Control de l'Aire; Meritxell Rodriguez, Cap de la Secció de Control d'Emissions del Servei de Vigilància i Control de l'Aire; i Xavier Guinart, Cap del Servei de Vigilància i Control de l'Aire. Per part de Componentes Vilanova Jerónimo González, assessor en temes mediambientals (Empresa Tandem); Albert García, Tècnic PRL i Medi Ambient (CIE C Vilanova); i David Granel, Director Qualitat, PRL i Medi Ambient (CIE C Vilanova). Finalment els representants de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes han estat encapçalats per Eva Garrido, tècnica de territori; mentre que per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ho han estat per Gerard Llobet, regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient; Rosa M. Cunill, Cap de Llicències; Enric Garriga, Cap de Medi Ambient; Jordi Boada, tècnic de Medi Ambient.

En aquesta primera trobada s'ha constituït oficialment la comissió de seguiment, s'han nomenat els membres, i s'han determinat els objectius de la mateixa. També s'han posat sobre la taula els diferents antecedents de la qüestió i s'han exposat les mesures aplicades fins avui, així com les diferents actuacions dutes a terme des de l'empresa, l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. També s'han posat sobre la taula les diferents queixes veïnals, i s'ha elaborat una proposta de noves mesures a implantar, així com d'un calendari de reunions. La Comissió vol fer un seguiment de l'empresa fruit de les queixes veïnals. En aquest sentit, es seguirà treballant amb els veïns de la zona tant per a obtenir un millor convivència entre ambdues parts, com per donar a conèixer les noves dades de la campanya de control que està duent a terme la Generalitat. 


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No