Ple de la Mancomunitat

L'alcaldessa dels Monjos demana mesures contra les olors de la planta depuradora de la Mancomunitat

Ferret va exposar al plenari la preocupació que el municipi té ja que la planta està generant cada vegada més olors molestes per a la població

Redacció Santa Margarida i els Monjos 17-11-2016 10:35 Lectures 2511

L’alcaldessa Imma Ferret ha demanat que s’adoptin mesures per millorar les instal·lacions de la planta depuradora de la Mancomunitat Penedès Garraf, situada al terme municipal de Vilafranca del Penedès, però a tocar dels Monjos. Ferret va exposar al plenari la preocupació que el municipi té en els temes que fan referència a les olors i com des del poble s’ha comprovat que la planta està generant cada vegada més olors molestes per a la població.

Ferret va exposar la seva demanda al ple de la Mancomunitat Penedès Garraf celebrat el passat dijous en el que es va aprovar el pressupost de 2017 en el que s’incloïa el finançament de diverses millores per minimitzar l’impacte de les olors de la planta de compostatge de Sant Pere de Ribes.

L’Estació Depuradora d’Aigües Residuals està gestionada per la Mancomunitat Penedès Garraf per delegació de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No