Canvis de paisatge

Visita inesperada de dos senglars al passeig marítim de Vilanova

Els dos animalons acostumen a passejar de matinada per la rambla de Lluís Companys i busquen menjar en un dels contenidors del passeig

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-12-2016 23:41 Lectures 16160
Visita inesperada de dos senglars al passeig marítim de Vilanova. @ciutadavng

Visita inesperada de dos senglars al passeig marítim de Vilanova. @ciutadavng

El passeig marítim de Vilanova i la Geltrú rep cada nit la visita inesperada de dos porcs senglars que passegen tranquil·lament de matinada en busca de menjar. Els dos animalons acostumen a fer acte de presència entre les 4 i les 5 de la matinada, quan ja no hi ha gent per la façana marítima i la zona del passeig és més tranquil·la. 

Segons diversos testimonis, la parella de senglars arriba des de l'Ortoll i la zona de Sant Gervasi, camina per la rambla de Lluís Companys per a sorpresa d'alguns veïns, i visiten un dels contenidors d'escombraries de la zona per aconseguir restes de menjar.

De moment, els dos animals no han causat cap incident, més enllà de la sorpresa d'aquells que se'ls troben. La policia local ja té coneixement d'aquesta presència.

Visita inesperada de dos senglars al passeig marítim de Vilanova
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres