Fauna salvatge

Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova

Diverses unitats de la policia local van reconduir-lo fins a arribar al torrent de la Piera

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-07-2018 12:27 Lectures 3715
Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova. Policia local de Vilanova

Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova. Policia local de Vilanova

La Policia Local de Vilanova va rebre un avís dijous passat a mitjanit per la presència d'un porc senglar a la rambla de l'Exposició en direcció a la rambla del Castell. Un cop localitzat l'animal, diverses unitats de la policia local van reconduir-lo fins a arribar al torrent de la Piera, on l'animal va entrar i va marxar en direcció muntanya.

No és el primer cop que els senglars passegen per la trama urbana vilanovina, ja que han estat vistos per l'entorn de les pistes d'atletisme i al mateix passeig marítim.

Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova Localitzen un senglar camí de la rambla del Castell de Vilanova
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No