Setmana Santa 2017

465.000 vehicles ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona, el 75% dels previstos

Les retencions en l'operació tornada de la Setmana Santa s'han moderat i es concentren a l'AP-7 sud i a l'N-340

ACN El Vendrell 17-04-2017 16:29 Lectures 3007
Circulació intensa a l'autopista AP-7 entre el Baix i l'Alt Penedès. ACN

Circulació intensa a l'autopista AP-7 entre el Baix i l'Alt Penedès. ACN

Els 75% dels vehicles previstos han tornat ja a l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació tornada de Setmana Santa. Segons detalla el Servei Català de Trànsit (SCT), fins a les 16.00 hores d'aquest Dilluns de Pasqua han retornat 465.000 vehicles dels 620.000 previstos. Després d'un migdia força complicat, les retencions s'han moderat força aquesta tarda i es concentren principalment a l'AP-7 sud i a l'N-340. Destaquen encara els 6 quilòmetres de congestió a l'N-340 a Coma-ruga (Baix Penedès), els 6 quilòmetres de circulació lenta a l'AP-7 al Vendrell, els 3 quilòmetres d'aturades a l'AP-7 a Vilafranca del Penedès o els 2 quilòmetres de congestió també en trams de l'AP-7 al peatge de Martorell i al Papiol (ambdues al Baix Llobregat). Finalment, a l'A-2 es registren fins a 3 quilòmetres de cua a l'alçada de Tàrrega, en direcció Barcelona.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres