Estiu 2017

Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa

Aquesta actuació té prevista una durada d'entre 8 i 10 dies de forma ininterrompuda les 24h del dia

Redacció Cunit 29-06-2017 9:36 Lectures 2837
Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa. Ajuntament de Cunit

Les platges de Cunit rebran la sorra dragada a 450 metres de la costa. Ajuntament de Cunit

El Ministeri de Medi Ambient i Ports de la Generalitat de Catalunya procediran a l'abocament de sorra provinent de la bocana del Port de Segur, degudament dragada i caracteritzada. L'actuació es realitza per tal que les corrents aportin gradualment el sediment de manera progressiva cap a la costa.

El Ministeri de Medi Ambient i Ports de la Generalitat està dragant la bocana del Port de Segur de Calafell. La sorra obtinguda s'abocarà davant de la costa cunitenca a una profunditat d'entre 3 i 4 metres i a 250 més enllà de la línia dels espigons, és a dir, a uns 450m de la línia de la costa.

Aquesta actuació té prevista una durada d'entre 8 i 10 dies de forma ininterrompuda les 24h del dia. L'abocament de la sorra es farà amb la barcassa de la mateixa draga.

No ha de tenir efectes sobre la platja. La granulometria és molt semblant a la de les platges de Cunit, pel que no ha de suposar canvis ni en el pendent ni en la característiques morfològiques de la platja cunitenca.

Mentre durin els treballs periòdicament es revisarà la qualitat de l'aigua, tot i que no ha d'afectar ni a la transparència ni a cap altre paràmetre de l'aigua del mar.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No