Fira animalista

La Festa de l'Animal de Vilanova creix i es trasllada a la rambla de la Pau

Serà el 21 doctubre i per primer cop està coorganitzada per l'Ajuntament i la Mancomunitat Penedès-Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-09-2017 13:37 Lectures 3231

La sisena edició de la Festa de l'Animal a Vilanova i la Geltrú creix i canvia d'ubicació. La celebració es trasllada a la rambla de la Pau i enguany s'organitza conjuntament des de l'Ajuntament de VNG i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf.

La present edició es durà a terme el dissabte, 21 d'octubre i, com sempre, comptarà amb estants d'empreses i entitats, la passarel·la d'adopcions i exhibicions i altres activitats relacionades amb els animals.

La nova ubicació és conseqüència del creixement de la fira els últims anys que ha comportat que l'espai ubicat a la Rambla Principal hagi quedat petit. De 18 estands a l'inici s'ha passat a 26 en la darrera edició. Enguany l'emplaçament serà a la Rambla de la Pau entre els números 63-73, a l'alçada del carrer de l'Àncora.

La Festa de l'animal és un esdeveniment on el Festa de l'animal 2protagonista és l'animal. Té com objectiu conscienciar i educar a la ciutadania sobre els drets i deures en la tinença responsable dels animals de companyia. La passada edició es va comptabilitzar la presència de més de 5.000 persones, destacant l'augment en el nombre d'adopcions d'animals mitjançant la passarel·la "Adopta'm" i una molt bona acceptació de les demostracions d'habilitats animals. 

La fira-festa vol incidir en la lluita contra l'abandonament animal, els comportaments incívics a la via pública, donar una segona oportunitat als animals que han patit abandonaments, potenciar la identificació dels animals, conscienciar sobre la responsabilitat, compromís i dedicació que suposa tenir un animal de companyia, donar a conèixer els serveis que l'ajuntament dona als animals de la ciutat, mostrar les qualitats, habilitats i capacitats d'aquests animals, i servir de plataforma per a empreses, institucions i protectores.

Les entitats i empreses interessades en participar a la Festa poden trobar més informació a https://festadelanimalvng.jimdo.com/ La contractació d'estants estarà oberta fins el dimecres 27 de setembre.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No