6a edició

La Festa de l'Animal de Vilanova organitza un Canicross popular

La Festa comptarà amb xerrades, la passarel·la d'adopció Adopta'm i la passarel·la Mostra'm el teu amic, activitats lúdiques i l'espai firal

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-10-2017 19:24 Lectures 2338
Gerard Llobet i Rosa Huguet. Ajuntament de Vilanova

Gerard Llobet i Rosa Huguet. Ajuntament de Vilanova

Un Canicross popular, amb un recorregut de 2 quilòmetres i un taller de construcció de caixes-niu per a rat-penats són dues de les activitats destacades de la 6a edició de la Festa de l'Animal. El 21 d'octubre se celebrarà a la rambla de la Pau una nova edició d'aquesta trobada dels amants dels animals de companyia.

La Festa comptarà amb xerrades, la passarel·la d'adopció "Adopta'm" i la passarel·la "Mostra'm" el teu amic, activitats lúdiques i l'espai firal.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG, Gerard Llobet, ha explicat que l'objectiu de la Festa és "que Vilanova i la Geltrú sigui una ciutat amiga dels animals, que fem una festa educativa perquè la ciutat prengui consciència sobre la tinença responsable dels animals".

Des de les 10 del matí s'aniran succeint les activitats com ara les exhibicions de les unitats canines dels cossos de seguretat, de gossos de teràpia, demostracions d'agility i les desfilades per la passarel·la.

En l'edició d'enguany la Festa està coorganitzada per la Mancomunitat Penedès Garraf, que gestiona el CADD, el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics. La presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, va destacar la feina de sensibilització que es fa des de la Festa de l'Animal i va agrair especialment la feina del voluntariat al llarg de l'any en la cura dels animals. Huguet va animar a les persones que vulguin tenir un animal domèstic a optar per l'adopció i va parlar de la "voluntat de millorar, fent accions conjuntes , com ara la Festa de l'Animal".

La diada dedicada als animals de companyia d'enguany estrenarà ubicació, ala rambla de la Pau, a l'alçada del carrer de l'Àncora. Aquest nou espai permetrà ampliar el ventall d'espais per fer activitats i també el recinte firal, Una quarantena d'establiments comercials, associacions i institucions també seran presenta a la festa amb els seu estand.

Referèndum

El resultats del referèndum i la Vegueria Penedès

Jaume Casañas

El passat dia 1 d'Octubre el país va viure un dia històric amb la realització del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Es van viure moments de molta intensitat i de molt de sentiment, i el Penedès com la resta de territoris de Catalunya va respondre

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent