Alerta INUNCAT

Espectacular aiguat al Penedès i Garraf amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja

Cal extremar les precaucions en la mobilitat i en el medi natural, sobretot a prop de rius i rieres

Redacció Sitges 18-10-2017 20:30 Lectures 7794
Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda l'Alerta INUNCAT per l'episodi de pluges que ja ha afectat el Penedès i Garraf. Es recomana extremar les precaucions en la conducció i fer seguiment de les possibles incidències viàries, que a hores d'ara ja afecten el territori. Arbres caiguts, grans acumulancions d'aigua en algunes vies i mobiliari caigut pel vent són algunes de les primeres incidències al territori. A Calafell, diferents serveis públics estan treballant per retornar la normalitat, per exemple, el passeig de la Unió, que ha estat tallat entre la carretera del Sanatori i l'avinguda del Vilarenc. 

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), al terç sud de Catalunya es preveu que les precipitacions puguin superar els 40 l/m2 en 30 minuts fins el vespre. A partir del vespre les precipitacions ja afecten les comarques del litoral i prelitoral central amb registres que poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts.

Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Arbres caiguts després del temporal a Calafell
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent