Alerta INUNCAT

Espectacular aiguat al Penedès i Garraf amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja

Cal extremar les precaucions en la mobilitat i en el medi natural, sobretot a prop de rius i rieres

Redacció Sitges 18-10-2017 20:30 Lectures 6889
Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda l'Alerta INUNCAT per l'episodi de pluges que ja ha afectat el Penedès i Garraf. Es recomana extremar les precaucions en la conducció i fer seguiment de les possibles incidències viàries, que a hores d'ara ja afecten el territori. Arbres caiguts, grans acumulancions d'aigua en algunes vies i mobiliari caigut pel vent són algunes de les primeres incidències al territori. A Calafell, diferents serveis públics estan treballant per retornar la normalitat, per exemple, el passeig de la Unió, que ha estat tallat entre la carretera del Sanatori i l'avinguda del Vilarenc. 

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), al terç sud de Catalunya es preveu que les precipitacions puguin superar els 40 l/m2 en 30 minuts fins el vespre. A partir del vespre les precipitacions ja afecten les comarques del litoral i prelitoral central amb registres que poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts.

Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Arbres caiguts després del temporal a Calafell

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Referèndum

El resultats del referèndum i la Vegueria Penedès

Jaume Casañas

El passat dia 1 d'Octubre el país va viure un dia històric amb la realització del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Es van viure moments de molta intensitat i de molt de sentiment, i el Penedès com la resta de territoris de Catalunya va respondre

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No