Alerta INUNCAT

Espectacular aiguat al Penedès i Garraf amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja

Cal extremar les precaucions en la mobilitat i en el medi natural, sobretot a prop de rius i rieres

Redacció Sitges 18-10-2017 20:30 Lectures 8777
Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Arbres caiguts després del temporal a Calafell. Ajuntament de Calafell

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda l'Alerta INUNCAT per l'episodi de pluges que ja ha afectat el Penedès i Garraf. Es recomana extremar les precaucions en la conducció i fer seguiment de les possibles incidències viàries, que a hores d'ara ja afecten el territori. Arbres caiguts, grans acumulancions d'aigua en algunes vies i mobiliari caigut pel vent són algunes de les primeres incidències al territori. A Calafell, diferents serveis públics estan treballant per retornar la normalitat, per exemple, el passeig de la Unió, que ha estat tallat entre la carretera del Sanatori i l'avinguda del Vilarenc. 

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), al terç sud de Catalunya es preveu que les precipitacions puguin superar els 40 l/m2 en 30 minuts fins el vespre. A partir del vespre les precipitacions ja afecten les comarques del litoral i prelitoral central amb registres que poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts.

Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Espectacular aiguat a Sitges amb complicacions pel vent i la intensitat de la pluja Arbres caiguts després del temporal a Calafell
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No