Rodalies

Comença a funcionar el pas soterrat de l’estació de Santa Margarida i els Monjos

També s’ha remodelat íntegrament l’interior de l’edifici de l’estació, amb la millora dels espais interiors i el bar i la creació d’una zona de lavabos

Redacció Santa Margarida i els Monjos 19-11-2017 16:22 Lectures 3342
Aquesta setmana ha començat a funcionar el pas soterrat de l’estació de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Aquesta setmana ha començat a funcionar el pas soterrat de l’estació de Santa Margarida i els Monjos. EIX

Renfe ha obert aquest dimecres l’accés soterrat que comunica les dues andanes de l’estació de trens de Santa Margarida i els Monjos, amb l’eliminació, per tant, del pas sobre les vies i el consegüent perill que això podia suposar per a les persones usuàries.

L’alcaldessa Imma Ferret, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta obertura, especialment “perquè ha estat una notícia llargament reivindicada i esperada i sobretot perquè permet solucionar els problemes que l’estació presentava fins ara d’accessibilitat i de mobilitat interna”.

Amb aquesta obertura s’ha dut a terme un pas fonamental per enllestir les obres de remodelació de l’estació, que han permès la creació del pas sota les vies i la col·locació d’ascensors per millorar l’accessibilitat. També s’ha remodelat íntegrament l’interior de l’edifici de l’estació, amb la millora dels espais interiors i el bar i la creació d’una zona de lavabos, que ha permès eliminar la caseta de serveis que hi havia a l’exterior de l’edifici.

Les obres han permès la instal·lació de nous tancaments per al perímetre del recinte de l’estació i l’ampliació de la llargada de les andanes, amb un nou sòl gravat per facilitar la indicació de persones amb visibilitat reduïda. En aquestes mateixes andanes s’hi han instal·lat dues noves marquesines de 40 metres cadascuna.

Les obres han estat pressupostades en 1.470.000 euros i és previst que finalitzin difinitivament aquest proper mes de desembre.

Imma Ferret ha explicat també que des de l’Ajuntament s’estan dissenyant accions per optimitzar la zona d’aparcament situada davant mateix de l’edifici de l’estació perquè es pugui millorar el pàrquing de terra situat al principi del carrer de l’estació.

Aquesta setmana ha començat a funcionar el pas soterrat de l’estació de Santa Margarida i els Monjos
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No