Desembre arriba amb neu

La neu comença agafar en diversos punts de l'Osona, Gironès i prelitoral de Tarragona

Aquesta tarda la neu pot emblanquinar punts del litoral per sota dels 200 metres

ACN Barcelona 01-12-2017 14:34 Lectures 3820
Pla general des de la collada de Bracons, nevada l'1 de desembre del 2017. ACN

Pla general des de la collada de Bracons, nevada l'1 de desembre del 2017. ACN

La neu ha començat a agafar aquest divendres al migdia a cotes baixes en diversos punts de l'Osona i Gironès i també al prelitoral de Tarragona. Alguns d'aquests punts on la neu ja està quallant són Vic a Osona, Moià, la zona dels Àngels al Gironès i també Prades al prelitoral de Tarragona. Aquest matí, la neu ja havia començat a caure en punts que són més habituals per l'època, concretament a molts punts del Pirineu com Vielha, Esterri d'Àneu, Puigcerdà o Camprodon. Segons el Servei Meteorològic, aquesta tarda la neu pot emblanquinar punts del litoral per sota dels 200 metres. Segons el Servei Català de Trànsit, aquest migdia es necessiten cadenes per circular només per la C-28 entre Vaquèira i Naüt Aran i a la C-142b entre Vaquèira i el pla de Beret.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament