Escales

Instal·laran noves escales mecàniques al pas de sota la via del tren de Sitges el primer trimestre del 2018

La regidoria de Serveis Urbans posa en marxa el pla per arranjar definitivament les escales mecàniques del pas sota la via del tren del carrer Hort Gran

Redacció Sitges 04-12-2017 13:58 Lectures 1511
Estació de trens de Sitges. Ajuntament de Sitges

Estació de trens de Sitges. Ajuntament de Sitges

La regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Sitges ha finalitzat el projecte executiu per resoldre les deficiències de les escales mecàniques del pas de sota la via del tren i garantir així la mobilitat dels veïns. El projecte, que compta amb un pressupost de 225.000 euros, està en fase de licitació. La instal·lació de les noves escales mecàniques es preveu que estigui finalitzada el primer trimestre del 2018.

La regidora Carme Almirall explica que “ara s’ha de finalitzar la licitació del projecte amb el que volem resoldre un problema endèmic que pateix la vila des de fa molts anys”.

L’escala de muntanya pateix aturades intencionades i es reinicia manualment, i la reparació de l'escala de la banda de mar té un cost de 45.000 euros. “Estem duent a terme arranjaments per tal de garantir un mínim servei que faciliti la mobilitat dels veïns perquè quan s'atura com que té el cadenat que ha cedit cal que vingui l'empresa de manteniment a engegar-ho”, assegura la regidora.

Pel que fa als ascensors, actualment estan aturats perquè els tècnics van detectar que els cables estaven dilatats per la calor. La previsió és que la reparació comenci aquest divendres. Sinó es compleix aquest termini, l’Ajuntament estudiarà rescindir el contracte.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres