Ventcat

La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes

El pi singular que sobresortia d'entre les cases donava nom a aquest emblemàtic indret de Ribes

Redacció Sant Pere de Ribes 27-12-2017 15:59 Lectures 5434
La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes. Daniel Fernández Cara

La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes. Daniel Fernández Cara

La forta ventada ha fet caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes. El singular pi que sobresortia d'entre les cases donava nom a aquest emblemàtic indret de Ribes, dins del pati de la casa de Can Peret Boter.

El vent ha trencat el seu peculiar tronc, de forma inclinada i sinuosa. El peculiar torçament del tronc el convertia en un pi amb identitat pròpia, molt peculiar i sorprenent. El suportava una espectacular crossa de ferro, que ajudava a subjectar-lo. A principis del 2008 l'arbre va perdre dues grans branques per esqueixament, una de les quals va quedar sobre de la teulada d'una casa veïna. D'ençà d'aquest fet rep una actuació gairebé anual de buidatge i reducció de pes. 

La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent