Aiguat

Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent

L'aiguat d'aquest matí ha obligat la policia local a tallar el trànsit per la inundació de la via

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-06-2018 10:13 Lectures 7002
Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent. G.M.

Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent. G.M.

L'aiguat d'aquest matí a la capital del Garraf ha obligat la policia local de Vilanova a tallar la ronda Europa per la inundació de la via. Segons informa la policia, s'ha desbordat el torrent i s'ha hagut de tallar la ronda a l'alçada del pont de la via del tren.

La policia recomana optar per itineraris alternatius per accedir o sortir del barri de Mar pels carrers de Magdalena Miró i Josep Coroleu i respectar la senyalització excepcional.

Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent Tallada la ronda Europa de Vilanova pel desbordament del torrent
Vegueria Penedès

CATsud, la regió del coneixement

Jaume Casañas

Catalunya és un territori divers amb necessitats diferents i especifiques per cada cas, la Catalunya Sud té unes necessitats especifiques, i necessita unes solucions i competències adequades a les seves necessitats sobretot pensant en un futur

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No